Novembar je stigao, a sa njim i izvanredni naslovi u našem Video klubu

Katalog Pickbox Now od 3. novembra premijerno prikazuje seriju “Glava” – psihološki triler koji prati tim naučnika pod vodstvom biologa Arthura Wild koji je tragično nastradao pod sumnjivim okolnostima. Ubica je u bijegu, a jedini preostao čovjek, komandant Johan Berg, može otkriti što se zapravo dogodilo u istraživačkoj stanici. Ako želi doći do odgovora, mora surađivati sa jedinom preživjelom osobom – mladom doktoricom Megy. 

„Pozlaćeno doba II“ – serija koja je brzo osvojila srca publike ima drugu sezonu koju možete gledati u okviru HBO OD kataloga. Mlada žena upletena je u veliki sukob između starih i novokomponiranih bogataša u visokom njujorškom društvu krajem 19. vijeka.  

AMC katalog je obogaćen finalnim epizodama osme sezone serije “Fear the Walking Dead” u kojoj Madison (Kim Dickens) nastavlja svoju misiju, koja je da Padre, misteriozno ostrvo, učini sigurnim skloništem kakvo je trebalo biti stari Stadium. Međutim, pričajući o Padre-u na radiju, Madison uspijeva privući nepoželjnu i neočekivanu pažnju okoline. Ona dovodi u opasnost Padre, postavljajući pitanje – Da li naši heroji uopće zaslužuju da sačuvaju svoje sigurno sklonište? 

Ima puno razloga da i ovog mjeseca budete uz vaše omiljene serije i filmove samo uz Telemach i Video klub. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]