NOVO U VIDEO KLUBU: Blockbuster sa Johnny Deppom, Wonder Woman i hit nordijska serija

Stigli su novi hitovi koje morate da pogledate!

Najpoznatiju i višestruko nagrađivanu nordijsku seriju The Killing (Ubojstvo), možete da pratite od 1. maja u katalogu Pickbox NOW. Radnja serije odvija se u Copenhagenu i svaka sezona prati nove kriminalističke slučajeve, kroz 24-satnu istragu.

Nastavak velikog hita iz 2017. godine, koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u historiji koji je režirala žena, Wonder Woman 1984, možete da gledate od 11. maja u HBO OD katalogu. Gal Gadot se vraća u ulozi hrabre Amazonke sa supermoćima koje vješto krije. Stvari se mijenjaju kada se sukobi sa Maxwellom Lordom i Cheetah, koji posjeduju nadljudsku snagu i spretnost.

Blockbuster Čekajući Barbare, rađen po romanu nobelovca Johna Maxwella Coetzeea, možete da pogledate od 24. maja u okviru CineStar Premiere Plus kataloga. Sudiju (Mark Rylance), administratora izolovanog pograničnog naselja na granici neimenovanog carstva koji odlazi u penziju, iznenađuje dolazak pukovnika Jolla (Johnny Depp), sadiste koji organizuje niz nemilosrdnih ispitivanja i mučenja domorodaca.

U Telemach Video klubu dostupno vam je preko 18.000 naslova u 25 kataloga, koje možete da gledate bilo kada i bilo gdje, bez prekidanja i reklama. Uz EON aplikaciju, svoje omiljene filmove i serije gledajte i na mobilnom telefonu, tabletu i računaru.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]