Ove jeseni gledajte najbolje filmove i serije samo u Video klubu!

U Video klubu koji broji više 24.000 naslova, ovog septembra možete očekivati najatraktivnije naslove filmova i serija, koji će vam uljepšati početak jeseni!

Četvrta sezona serije „Propovjednik“ stiže u CineStar Premiere Plus 26. septembra. Napuštajući život pun kriminala, kao obećanje dato svom pokojnom ocu, Jesse Custer vraća se u svoj rodni grad u Teksasu da preuzme porodičnu svešteničku službu. Jesse pokušava da spasi zajednicu i probudi ljudskost u ljudima, a vi pogledajte da li će u toj misiji i uspjeti.

Peta sezona serije „Sluškinjina priča“ imaće premijeru u HBO OD katalogu 19. septembra. June se u novoj sezoni suočava s posljedicama ubistva komandanta Waterforda, dok se bori da ponovo odredi svoj identitet i svrhu. June, Luke i Moira se iz daljine bore protiv Gileada, dok nastavljaju svoju bitku da spase Hannah i ponovo se ujedine.

Iz Pickbox kataloga ovog mjeseca izdvajamo film Unakrsna priča, čija će ekskluzivna premijera biti 22. septembra. Jo svijet se sruši kada napadači upadnu u luksuzni hotel u kom ljetuje s porodicom i prijateljima. Užas koji je uslijedio će ugroziti živote i izvući tajne na vidjelo.

Želimo vam da ovog septembra uživate u novim naslovima samo u Video klubu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]