Plaćanje računa bez provizije

Poštovani korisnici,

Obavještavamo vas da od 1.12.2023. godine plaćanje računa bez naknade više neće biti moguće u poslovnicama UniCredit Banke AD Banja Luka. Podsjećamo da mogućnost plaćanja vaših mjesečnih računa bez naknade imate u svim Total TV i Telemach naplatnim mjestima.

Također, želimo da vas podsjetimo da sve Total TV i Telemach račune možete da plaćate online bez provizije. Ukoliko se još uvijek niste prijavili na e-račun, pravo je vrijeme da aktivirate na Moj Telemach portalu. Svakog mjeseca u e-računu koji dobijate na e-mail direktno možete da pristupite online plaćanju. Ulogujete se na Moj Telemach portal ili aplikaciju i na početnoj strani pristupite online plaćanju. Preko Moj Telemach-a imate uvid u svoje račune i mjesečnu potrošnju, kao i arhivu računa.

Ukoliko vam je potrebna naša pomoć, možete pozvati naš kontakt centar na 051 249 999 i 1360, poslati upit na naš e-mail ili nas kontaktirati putem live chat podrške na web stranici telemach.ba. Naši agenti će vam poslati link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a i objasniti kako da se registrujete na e-račun.

Hvala na povjerenju!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]