Premijera serije i blockbusteri osvježit će juli u Video klubu

Od 13. jula u Pickbox Now katalogu, premijerno možete da pogledate seriju Vječnost u tami o slijepoj dvadesetogodišnjakinji Murphy, koja se često odaje alkoholu, cigaretama i razvratnom načinu života. Njen najbliži prijatelj je tinejdžer Tyson koji uprkos svojoj dobroti i inteligenciji, prodaje drogu na ulici. Kad Murphy naiđe na Tysonov leš, život joj se preokreće i jedino što joj daje volju da nastavi dalje je odluka da sazna šta se dogodilo njenom najboljem prijatelju.

HBO OD katalog od 18. jula bit će bogatiji za jedan sjajni blockkbuster – Le Mans ’66: Slavna 24 sata, u kojem glavne uloge tumače oskarovci Matt Damon i Christian Bale. Ovo je istinita priča o dva desidenta koji su zajedničkim snagama iznenadili stručnu javnost i obožavaoce automobilskih trka. Film govori o vezi između američkog dizajnera automobila, vizionara Caroll Shelbya i britanskog vozača Ken Milesa, koji su se udruženim snagama borili protiv korporativnog miješanja  i njihovih ličnih demona kako bi, sredinom šezdesetih godina, izgradili potpuno novi automobil kojim će izazvati dugogodišnjeg pobjednika svjetskog prvenstva Francuske u Le Mansu – Ferrarija.

Film Paradise Hills moći ćete da pogledate u okviru kataloga Cinestar Premiere Plus od 23. jula.

U provokativnom rediteljskom prvijencu Alice Waddington, mlada žena Uma (Ema Roberts) jednog jutra se probudi u prvoklasnoj ustanovi, na osamljenom sredozemnom ostrvu, koju vodi vojvotkinja (Mila Jovović), gdje dobrostojeće porodice šalju svoje kćerke da postanu savršene verzije sebe. Kroz prilagođene metode koje uključuju bonton, vokalne časove, tretmane ljepote, gimnastiku i ograničenu ishranu, sve fizičke i emocionalne mane bivaju uklonjene unutar dva mjeseca. Međutim, Uma ubrzo shvata da se iza sve te ljepote krije mračna tajna. Kreće trka s vremenom dok Uma i njene prijateljice pokušavaju da pobjegnu.

Neka vaš odmor počne uz dobar film ili seriju koje ćete pogledati u našem Video klubu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]