Septembar je stigao i u Video klub! Pogledajte koje naslove ne smijete propustiti

Ljeto se zvanično bliži kraju, ali jesen donosi nove uzbudljive naslove za ljubitelje kvalitetnih serija i filmova.

HBO OD katalog donosi novu seriju Prizori iz bračnog života, koja će biti dostupna od 13. septembra. Serija je rađena prema švedskom klasiku Ingmara Bergmana, koji preispituje predstave o ljubavi, mržnji, želji, monogamiji, braku i razvodu iz ugla savremenog američkog para. Mira (Jessica Chastain) se u braku ne osjeća ispunjeno, a Jonathan (Oscar Isaac) je susretljivi i inteligentni profesor filozofije koji očajnički želi održati njihovu vezu.

Blockbuster Klub sretno razvedenih je komedija o dvojici cimera koji pokušavaju da se zabave nakon razvoda. Ubrzo im se pridružuju i drugi razvedeni, razdvojeni i samci koji traže utočište, a njihova vila postaje VIP klub u koji su pozvani svi željni zabave i slobode. Klub ima jedan moto: nemaš pratnju, nemaš problema. Film je dostupan od 20. septembra u okviru CineStar Premiere Plus kataloga.

Ukoliko volite misteriju, ne smijete propustiti seriju Slučaj podmornice Vigil čija premijera se očekuje 27. septembra u katalogu Pickbox Now. Radnja prati tajanstvene okolnosti oko nestanka škotskog ribarskog broda i smrt u podmornici HMS Vigil, što će policiju dovesti u sukob s mornaricom i britanskim tajnim službama.

Birajte šta želite da gledate iz bogate ponude naslova od preko 20.000 serija, filmova, dokumentaraca – samo uz Telemach Video klub.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]