Spremite se za serijski maraton samo u Video klubu

Uvijek je pravo vrijeme za uživanje uz Video klub, a mi vam donosimo premijeru nove sezone serije i još mnogo drugih naslova.

U okviru Pickbox Now kataloga, gledajte drugu sezonu serije Slučaj podmornice Vigil, jednu od najhvaljenijih britanskih drama posljednjih godina, nagrađenu Međunarodnim Emmy-em za najbolju dramsku seriju. Zvijezde poput Rose Leslie, Shaun Evans i Suranne Jones briljiraju u policijskom hitu koji počinje istraživanjem ubistva na podmornici, a u drugoj sezoni donosi slučaj katastrofalne nesreće pri testiranju oružja britanskog ratnog vazduhoplovstva.

Šesta sezona serije Peaky Blinders će se od 22. januara prikazivati u katalogu CineStar Premiere Plus.

Ratni veteran koji se borio u rovovima, Tommy Shelby je bio gangster, preduzetnik, industrijski vođa, špijun i, na kraju, član parlamenta. Tokom ove odiseje obračunao se sa brojnim kriminalnim organizacijama, poslovnim protivnicima, stranim pobunjenicima i samim britanskim establišmentom. A 1930-ih, dok se olujni oblaci nadvijaju, suočava se sa posljedicama svojih iskustava i postupaka.

Nova sezona serije „Pravi detektiv: Zemlja tmine“ imaće svoju premijeru 15. januara na HBO Max striming platformi, dok će premijera na HBO kanalu biti istog dana od 20:00h.

Kada padne duga zimska noć u Enisu na Aljasci, osmorica ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal nestaju bez traga. Kako bi rešile slučaj, detektivke Liz Danvers (Foster) i Evangeline Navarro (Reis) moraće da se suoče sa tamom koju nose u sebi i istraže uklete istine koje leže zakopane pod vječnim ledom. Šta donosi novih šest epizoda, otkrijte u HBO OD katalogu.

Ne propustite priliku da uživate u novim epizodama serija i preko 12.000 naslova samo uz EON Video klub.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]