U aprilu u Video klubu serije Nemoguće, Ptičice i film Bijesan

Novi naslovi su ovog proljeća stigli u naš Video klub i donijeli energiju koja će vas razdrmati!

Nova HBO serija Nemoguće (The Nevers) bit će dostupna u HBO OD katalogu od 12. aprila. Radnja serije odvija se tokom posljednjih godina vladavine kraljice Viktorije, kada se u Londonu pojavljuju “Odabrani” – grupa žena koje iznenada počinju da pokazuju natprirodne moći.

Neobična drama Ptičice (Little Birds) nova je serija u Pickbox Now katalogu, koju možete da gledate od 15. aprila. Neobična drama inspirisana kolekcijom erotskih kratkih priča Anais Nin iz 1979. godine, kroz šest epizoda priča o ljubavnim željama i požudama, kao i ličnoj drami sa elementima političke intrige.

Eksplozivni psihološki triler Bijesan (Unhinged), u kome glavnu ulogu igra oskarovac Russell Crowe, gledajte od 26. aprila u katalogu CineStar Premiere Plus. Svakodnevni odlazak na posao za Rachel se pretvorio u noćnu moru, kada je u saobraćajnoj gužvi naišla na stranca sa kojim je započela svađu. Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, on se odlučuje za osvetu pa počinje da je prati po cijelom gradu, u namjeri da ubije nju i njene najbliže.

Uživajte u proljeću i najtraženijim naslovima samo u Telemach Video klubu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]