Uživajte u romantičnim naslovima uz Video klub u februaru  

Spremni za Dan zaljubljenih 

Bez obzira da li volite ovaj praznik ili ne, uvijek je pravo vrijeme da pogledate neki dobar ljubavni film, a uz naš Video klub u februaru očekuju vas novi i uzbudljivi romantični naslovi. 

Ukoliko volite romansu, akciju i smijeh, spremili smo za vas poklon katalog ljubavnih filmova koji vam je dostupan od 7. do 21. februara. Katalog će sadržati filmove od klasika poput “Ljubavni jackpot”, pa sve do blockbustera kao što su “Poslije svega”, “Sad ili nikad” i mnogih drugih.  

U HBO OD katalogu možete gledati poznatu seriju “The last of us”, čije epizode izlaze premijerno ponedjeljkom. Serija prati priču o maloj grupi preživjelih u postapokaliptičnom svijetu budućnosti. Njihove borbe dok pokušavaju da prežive u svijetu koji je preplavio smrtonosni virus, kao i opasnosti koje predstavljaju drugi preživjeli, samo su djelić izazova sa kojima će se junaci serije susretati. 

Nova serija “Priča o dvije sestre”dostupna je u okviru Pickbox kataloga, gdje se život, glavnog lika Vanesse, okreće naglavačke kada joj cimerka Alicia kaže da se seli kod svog dečka Philipa.  

Telemach Video klub sadrži preko 24.000 naslova, zato izaberite svoj omiljeni i uživajte u vašem kućnom kinu!  

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]