Video klub u januaru samo za najhrabrije

U 2021. godinu ulazimo uz zastrašujuće dobre naslove u Video klubu.
Od 5. januara gledajte drugu sezonu serije o natprirodnim silama NOS4A2 (Nosferatu) u katalogu AMC. Ova američka horor drama, govori o umjetniku iz radničke klase koji koristi svoje natprirodne sposobnosti da bi pronašao besmrtno biće koje lovi djecu.
Drugu sezonu serije Otkrivanje vještica u HBO OD gledajte od 8.1. U ovoj sezoni glavna junakinja, historičarka i vještica Diana Bishop i njen prijatelj Matthew, traže moćnu vješticu koja će joj pomoći da kontroliše svoje moći u potrazi za neuhvatljivom Knjigom života.
Od reditelja Guy Ritchie, stiže nam nova akciona komedija Gospoda, od 25.1. u okviru kataloga CineStar Premiere Plus. Ovaj blockbuster prati Mickey Pearsona (Matthew Mcconaughey) koji je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Odluka da želi da se povuče iz posla, sa sobom nosi niz zapleta i tajnih zavjera.
Provedite praznike i slobodno vrijeme uz ove uzbudljive naslove i još 18.000 drugih u Video klubu koji će vam, zajedno sa TV kanalima, biti otključani do 15. januara. Praznici su najljepši kod kuće!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]