Započnite Novu godinu uz nove naslove u Video Klubu!

Januar i praznična atmosfera su najbolje vrijeme za binge filmova i serija, a mi smo pripremili mnogo novih naslova u sklopu naših najgledanijih kataloga u Video Klubu!

Spremite se jer vas 16. januara čeka premijera poznate serije „The last of us“ samo u HBO OD katalogu. Prva sezona serije koja je nastala po čuvenoj igrici, donosi 9 uzbudljivih epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Pedro Packal, u ulozi Joela, je jedan od preživjelih i unajmljen je da prokrijumčari 14-godišnju devojčicu Ellie, koju tumači Bella Ramsey. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, jer oboje moraju proći kroz SAD i zavise jedno od drugog da bi preživjeli.

Na Cinestar Premiere Plus katalogu od 1. januara možete pogledati film „Moja čudovišna obitelj 2“, nastavak velikog animiranog hita iz 2017. godine, koji je i adaptacija istoimenog bestselera Emmy-em nagrađenog autora Davida Saflera. Kako bi oslobodili Babu Jagu i Renfilda a iz kandži Lovca na čudovišta, porodica Višbon se ponovno pretvara u vampira, Frankenstein-ovo čudovište, mumiju i vukodlaka. Zajedno sa svoja tri kućna ljubimca, porodica čudovišta ponovno putuje cijelim svijetom kako bi spasili svoje prijatelje, stekli nova čudovišna poznanstva i konačno shvatila da “Niko nije savršen”.

Najmlađi članovi porodice u okviru Pickbox kataloga od 1. januara mogu uživati u  novoj seriji „Dosje Ipcress“! Dok Hladni rat bjesni, Hari Palmer, bivši krijumčar koji je nevoljno postao špijun, nađe se u središtu opasne tajne misije u kojoj mora da upotrijebi svoje veze kako bi našao nestalog britanskog nuklearnog naučnika!

Sretni praznici uz EON i Video Klub

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]