Promene u programskoj šemi

Ovim putem želimo da vas obavestimo da usled izrazito nepovoljnih tržišnih uslova nametnutih od strane vlasnika televizija Prva i B92, odnosno 11 puta uvećanom cenom za distribuciju ova dva kanala i njihovog kablovskog portfolija, od 28. oktobra oni neće biti deo naše ponude.

Najpopularnije emisije koje su emitovane na TV Prva  – „Zvezde Granda“ „Nikad nije kasno“ i „Praktična žena“ emitovaće se na TV Pink, pa ćete i dalje biti u mogućnosti da neometano pratite najatraktivnije sadržaje.

U želji da našim korisnicima ponudimo uvek i samo najbolje proizvode i usluge od danas obogaćujemo našu TV ponudu ekskluzivnim TV kanalima.

Od 28.oktobra počinju sa emtiovanjem Nova Series HD i Grand Nostalgija u produkciji United Media, kao i Insta TV HD.

Novi kanali u produkciji United Media emitovaće najpopularnije serije i emisije koje smo svi voleli, ali i najgledanije muzičke formate.

Na kanalu Nova Series HD koji će se emitovati na poziciji Prva TV  gledajte popularne regionalne, ali i domaće serije kao što su „Lud, zbunjen, normalan“, „Senke nad Balkanom“, „Ubice mog oca“ i druge.

Grand Nostalgija na poziciji kanala Prva Plus  donosi vam omiljene epizode najpopularnijih zabavnih TV formata među kojima su „Zvezde Granda” i “Nikad nije kasno”, kao i takmičarska emisija IDJ Show.

Umesto kablovskih kanala Pink Fashion i Pink World kompanija Pink international uvodi Insta TV HD, gde će se  emitovati zabavni sadržaj namenjen pretežno mlađoj populaciji, na poziciji broj 38.

Hvala vam što ste nam svih ovih godina pružali podršku. Želimo da znate da će Total TV kao i do sada da vam omogući gledanje najatraktivnijih televizijskih kanala, najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, kao i najkredibilnijeg informativnog programa.

 

 

 

U roku od 30 dana od objavljivanja obaveštenja o promenama, imaju pretplatnici-potrošači, i druga lica, ako postupe u skladu sa članom 129. ZEKom-1, u skladu sa odredbama 2. paragrafa, člana 129. ZEKom-1 pravo na odustanak od pretplatničkog ugovora bez otkaznog roka, bez plaćanja troškova raskida pretplatničkog odnosa i bez ugovorne kazne, ako se ne slažu sa predloženim izmenama. Pravo na odustanak ne utiče na dospele obaveze klijenta i ispunjavanje drugih ugovorno ugovorenih obaveza pretplatnika-potrošača.

 

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj +386 1 81 00 239

POSETITE NAS

Posetite nas! Uskoro…

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]