Shoppster TV krenuo sa emitovanjem!

Shoppster TV, posvećen kupovini iz udobnosti doma 24h dnevno, od danas vam je dostupan na poziciji 21 u HD rezoluciji, na Total TV platformi.

Pokretanjem TV kanala, Shoppster postaje prva integrisana online i TV prodavnica u Srbiji, koja povezuje online (shoppster.com) i TV prodavnicu uz prezentaciju proizvoda na kanalu Shoppster, nudeći udobnu, jednostavnu, efikasnu i sigurnu kupovinu bilo gde i bilo kada.

Poznata TV lica među kojima su Irena Stojanović, Sanja Radan i Miloš Maksimović, glumica Lena Bogdanović, internet zvezde, Dario i Goca iz Stubera i gejmeri Miloš Sa1na Šainović, Aleksa Ljuba Šurlan i Minja Kefer, kao i nova TV lica Tamara Stančev i Nikola Slijepčević, kroz kratke, kvalitetne i sadržajne televizijske formate probaju proizvode za vas, što će kupcima pružiti osećaj odlaska u šoping centar iz udobnosti doma.

Obradujte vašu porodicu i prijatelje u Srbiji, tako što ćete naručiti nešto specijalno baš za njih! To neće biti teško, jer Shoppster nudi preko 40 hiljada proizvoda u 22 kategorije, preko 400 brendova, među kojima su, ekskluzivno dostupni proizvodi Shoppster robne marke, koji pružaju kvalitetna rešenja za jednostavniji život i linija “Praktična zena”, kreirana u saradnji sa TV voditeljkom Natašom Pavlović.

Ponuda proizvoda koja se stalno širi, prilagođena je za svačiji džep, po nižim cenama uz redovne mesečne akcije.

Za bržu i jednostavniju kupovinu omogućeno je i praćenje pošiljke, besplatna dostava u Srbiji za ekskluzivne Shoppster proizvode, isporuka do praga i preko praga, kao i preuzimanje pošiljke na „paketomatima” kurirske službe D express na 30 lokacija u Beogradu.

Shoppster je vaš pouzdan asistent u online kupovini, jer nudi pre svega kvalitet pristupačan svima, bezbednu i brzu isporuku, prati interesovanja korisnika i pruža posebno iskustvo šopinga dostupnog 24h/7.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj +386 1 81 00 239

POSETITE NAS

Posetite nas! Uskoro…

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]