„Ubice mog oca 4“ od 2. marta na kanalu Nova S

Posle velikog uspeha prve tri sezone, pred nama je četvrti nastavak popularne domaće krimi serije „Ubice mog oca 4“.

U najnovijem nastavku očekuje nas novi slučaj, novi likovi i zapleti, ali i otkrivanje nekih starih tajni. Autori najavljuju mračniju sezonu od svih prethodnih, sa mnogo više akcionih scena.

Ovog puta pratićemo istragu o silovanju i ubistvu mlade studentkinje, a paralelno sa ovom pričom, i ratove starih kriminalnih klanova. Takođe, slučaj otkrivanja ubice oca inspektora Jakovljevića ostaje jedan od prioriteta koji inspektori Aleksandar Jakovljević i Mirko Pavlović pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde.

Staroj glumačkoj postavi Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Slavko Štimac, Mirjana Karanović, Branislav Tomašević, pridružuje se Sloboda Mićalović u ulozi Dunje, inspektorke za krvne i seksualne delikte koja je zadužena za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca. Nove likove igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić i Aleksandra Prijović.

Gledaoci će novu sezonu moći da gledaju premijerno na kanalu Nova S od 2. marta, svakog ponedeljka u 21 čas. Prva epizoda će biti dostupna i 28. februara na portalu Nova S, koji upravo tog dana počinje sa radom. Portal Nova S posetite na www.nova.rs.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj +386 1 81 00 239

POSETITE NAS

Posetite nas! Uskoro…

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]