Euroliga i Eurokup samo uz Telemach sljedećih 5 godina!

Korisnici Telemach usluga i narednih pet sezona moći će ekskluzivno da prate utakmice evropske klupske košarke na Sport Klub kanalima.

United Media, vodeća medijska kuća u jugoistočnoj Evropi, koja je, kao i Telemach Crna Gora, dio United Grupe, i Euroleague Basketball potpisali su novi petogodišnji ugovor.

Ekskluzivni prenosi najjačih evropskih klupskih takmičenja – Eurolige (Turkish Airlines EuroLeague) i Eurokupa (7DAYS EuroCup), sljedećih pet sezona emitovaće se na kanalima Sport Kluba koji su dostupni u programskim šemama Telemach Crna Gora.

Naš najtrofejniji košarkaški klub – Budućnost Voli, zatim najbolji košarkaški klubovi regiona (Partizan, Crvena Zvezda, Cedevita Olimpija…) i Evrope (Real Madrid, Barselona, Anadolu Efes, Panatinaikos, Olimpijakos…) garancija su da gledaoce i u narednom periodu čeka najuzbudljiviji sportski sadržaj.

„Svi znate koliko je košarka kod nas u Crnoj Gori popularna i koliko nas je samo obradovao plasman naših košarkaša na Svjetsko prvenstvo, tako da nam je od izuzetne važnosti to što smo našim korisnicima, u atmosferi kada je tržište sportskih prava vrlo kompleksno, omogućili da i u narednih pet godina gledaju najbolji košarkaški sadržaj. Raduje nas što ćemo i dalje imati priliku da prenosimo utakmice najuspješnijeg crnogorskog kluba Budućnost Voli i da zajedno bodrimo naše najbolje košarkaše“, kazao je Milija Zeković, izvršni direktor kompanije Telemach Crna Gora.

Svi ljubitelji košarke u Crnoj Gori, mogu da prate sve utakmice Eurolige i Eurokupa ukoliko se pretplate na neki od EON ili Total TV paketa.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]