Gledajte u februaru: Vučje vaspitanje II, Noćni pozivi i Operacija Joj! u EON Video klubu

Svakog mjeseca u Video klub kome možete da pristupite preko EON mobilne aplikacije, stižu novi hit naslovi, a u februaru za vas izdvajamo novitete HBO OD, Pickbox Now i Da Vinci Kids kataloga.

Naučno-fantastična serija Vučje vaspitanje za kratko vrijeme postala je jedno od omiljenih HBO ostvarenja i izazvala reakcije sa svih strana. Od februara u HBO OD katalogu možete da pogledate i drugu sezonu serije u kojoj se majka (Amanda Kolin) i otac (Abubakar Salim), zajedno sa svojim potomstvom od šestoro ljudske djece, pridružuju novoj ateističkoj koloniji u tajanstvenoj tropskoj zoni planete Kepler 22b.

Ako ste mislili da ste već vidjeli sve moguće policijske serije, britanska serija Noćni pozivi će vas razuvjeriti. Ne propustite da pogledate ekskluzivnu premijeru serije u okviru kataloga Pickbox Now koja se temelji na istinitim događajima, prema izjavi scenariste koji je 11 godina radio kao policajac i čija su iskustva inspirirala radnju serije.

Imamo novosti i za naše najmlađe korisnike koji od 3. februara u katalogu Da Vinci Kids mogu da gledaju  zabavnu i edukativnu  emisiju Operacija Joj! u kojoj nas dva pametna ljekara, braća blizanci Kris i Ksanda, vode na put kroz medicinu i biologiju da bismo saznali kako naša tijela funkcionišu.

Uživajte bilo kada i bilo gdje na TV-u, tabletu, računaru, mobilnom telefonu u do preko 8.000 naslova Video kluba preko EON mobilne aplikacije.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]