Ljetnji bioskop u vašem domu – od sada preko 19.000 naslova u Video klubu

Visoke julske temperature lakše se podnose uz kvalitetan film ili seriju, a ovaj mjesec vam predstavljamo nove naslove u Video klubu!

Briljantnu krimi seriju Grijesi iz prošlosti od petka 9. jula možete da pratite u katalogu Pickbox Now. Osmodjelna drama govori o inspektorki Cadi John (Sian Reese-Villiams), koja se vraća u Sjeverni Vels kako bi se brinula o bolesnom ocu. Međutim, kada se tijelo žene pronađe u lokalnoj rijeci, postaje očigledno da se opasne tajne kriju u zadivljujućem pejzažu Velsa.

Satirična serija Bijeli lotos je dostupna od 12. jula u HBO OD katalogu. Radnja se odvija u ekskluzivnom hotelu na Havajima i prati sedmodnevni odmor raznih hotelskih gostiju, koji se opuštaju u ovom tropskom raju. Međutim, kako dani prolaze, naizgled savršeni turisti, veseli radnici hotela i destinacija počinju da ispoljavaju svoju mračnu stranu.

Horor film iz 2018. godine koji se smatra jednim od najstrašnijih filmova ikada, 26. jula stiže u naš Video klub u okviru Cinestar Premiere Plus kataloga. Naslijeđeno zlo prati umetnicu Eni Grejam koja oplakuje gubitak svoje majke, a njena porodica nakon sahrane počinje da razotkriva zastrašujuće tajne o svom porijeklu i pokušavaju da izbegnu zlu sudbinu koju su naslijedili.

Ne propustite uzbudljive naslove u julu ali i preko 19.000 drugih sadržaja samo u Telemach Video klubu.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]