Mjesec ljubavi uz hit naslove u Video klubu

Februar je mjesec u znaku ljubavi i zato vas u Video klubu očekuju naslovi koji će u vama probuditi najdublje emocije.

Ne propustite da pogledate sve epizode nove serije „Vikend sa ćaletom“ odjednom, u istoimenom bindž katalogu. Srednjovječni beogradski kriminalac Kašika (Nenad Jezdić), predosjećajući da mu se bliži kraj, pokušava da nadoknadi propušteno vrijeme sa sinom. U „tužnoj komediji“ u jednoj od najemotivnijih scena pojavljuje se i Džej Ramadanovski.

„Zaključani“ (Locked Down), romantična komedija i film o pljački u isto vrijeme, biće dostupan u HBO OD katalogu od 5. februara. Radnja filma smještena je u period pandemije virusa COVID-19 u Londonu, tokom potpune blokade grada. Scenario za film je napisao čuveni Stiven King, a glavne uloge igraju En Hatavej i Čuetel Edžiofor.

Seriju „Ljubav i hrana“(Delicious) premijerno možete da gledate od 8. februara u katalogu Pickbox Now. Slavni kuvar Leo oženjen je prelijepom Semom i ima uspješan hotelski posao u malom engleskom gradiću. Međutim, on ima i aferu sa prvom suprugom Ginom, talentovanom kuvaricom od koje je ukrao mnoge recepte.

Njegujte vašu ljubav prema filmovima i serijama uz preko 18.000 naslova u našem Video klubu preko EON mobilne aplikacije.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]