Novi kanali u Telemach ponudi

Od 28.10. ćemo obogatiti programsku ponudu sa novim TV kanalima i omogućiti gledanje kvalitetnih zabavnih sadržaja na: Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija.

Pored ovih kanala, koje priprema United Media, od istog datuma u našoj ponudi biće Insta TV.

Bez obzira da li ste ljubitelji romantičnih komedija, trilera, naučne fantastike, drame ili horora, na Nova Max možete pronaći nešto za sebe. Gledajte filmove o najpoznatijem čarobnjaku „Hari Poter”, „Fantastične zveri”, „Spajdermen”, serijal o Bridžet Džounsmjuzikl „Mamma Mia”, dok one koji vole akciju čekaju „Smrtonosno oružje”, „Umri muški”, „Pobješnjeli Maks” i mnogi drugi.

Na kanalu Nova Series premijerno gledajte telenovelu „Zlatni dvori“, priču o ljubavi seoske djevojke i mladog bogataša koja se razvija iz strasti prema muzici. Tu su i druge popularne regionalne, ali i domaće serije kao što su „Lud, zbunjen, normalan”, „Senke nad Balkanom”, „Ubice mog oca”, turska krimi serija  „Jama”„Ambasadorova kći” i druge.

Grand Nostalgija donosi vam omiljene epizode najpopularnijih zabavnih TV formata među kojima su „Zvezde Granda” i “Nikad nije kasno”, kao i takmičarska emisija IDJ Show.

Takođe, ove sezone, osim već poznatog TV formata „Želite li da postanete Milioner”, uskoro na kanalu Nova S startuje „Najveći gubitnik”, Nova M će emitovati „Zvezde Granda” i popularnu emisiju „Praktična žena”, a TV Vijesti muzički show „Nikad nije kasno”.

Ne propustite najbolju zabavu ove sezone uz naše usluge, EON i Total TV!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]