NOVO U VIDEO KLUBU: Blokbaster sa Džoni Depom, Čudesna žena i hit nordijska serija

Stigli su novi hitovi koje morate da pogledate!

Najpoznatiju i višestruko nagrađivanu nordijsku seriju The Killing (Ubistvo), možete da pratite od 1. maja u katalogu Pickbox Now. Radnja serije odvija se u Kopenhagenu i svaka sezona prati nove kriminalističke slučajeve, kroz 24-časovnu istragu.

Nastavak velikog hita iz 2017. godine, koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji koji je režirala žena, Čudesna žena 1984 možete da gledate od 11. maja u HBO OD katalogu. Gal Gadot se vraća u ulozi hrabre Amazonke sa supermoćima koje vješto krije. Stvari se mijenjaju kada se sukobi sa Maksvelom Lordom i Čitom, koji posjeduju nadljudsku snagu i spretnost.

Blokbaster Iščekujući varvare, rađen po romanu nobelovca Džona Maksvela Kucija, možete da pogledate od 24. maja u okviru Cinestar Premiere Plus kataloga. Sudiju (Mark Rajlans), administratora izolovanog pograničnog naselja na granici neimenovanog carstva koji odlazi u penziju, iznenađuje dolazak pukovnika Džola (Džoni Dep), sadiste koji organizuje niz nemilosrdnih ispitivanja i mučenja domorodaca.

U Telemach Video klubu preko EON mobilne aplikacije dostupno vam je preko 18.000 naslova u 23 kataloga, koje možete da gledate bilo kada i bilo gdje, bez prekidanja i reklama. Uz EON aplikaciju, svoje omiljene filmove i serije gledajte i na omiljenom uređaju (mobilnom telefonu, tabletu ili računaru).

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]