Ove jeseni gledajte najbolje blokbastere i serije samo u Video klubu!

U Video klubu koji broji više od 23.000 naslova, ovog septembra možete očekivati najatraktivnije naslove filmova i serija, koji će vam uljepšati početak jeseni!

Četvrta sezona serije „Propovednik“ stiže u Cinestar Premiere Plus 26. septembra. Napuštajući život pun kriminala, kao obećanje dato svom pokojnom ocu, Džesi Kaster vraća se u svoj rodni grad u Teksasu da preuzme porodičnu svešteničku službu. Džesi pokušava da spasi zajednicu i probudi ljudskost u ljudima, a vi pogledajte da li će u toj misiji i uspjeti.

Peta sezona serije „Sluškinjina priča“ imaće premijeru u HBO OD katalogu 19. septembra. Džun se u novoj sezoni suočava s posljedicama ubistva komandanta Voterforda, dok se bori da ponovo odredi svoj identitet i svrhu. Džun, Luk i Mojra se iz daljine bore protiv Gileada, dok nastavljaju svoju bitku da spasu Hanu i ponovo se ujedine.

Iz Pickbox kataloga ovog mjeseca izdvajamo film Unakrsna vatra, čija će ekskluzivna premijera biti 22. septembra. Džoijev svijet se sruši kada napadači upadnu u luksuzni hotel u kom ljetuje s porodicom i prijateljima. Užas koji je uslijedio će ugroziti živote i izvući tajne na vidjelo.

Želimo vam da ovog septembra uživate u novim naslovima samo u Video klubu!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]