Šta morate da pogledate ovog novembra u EON Video klubu?

Ljubitelje naučne fantastike i horora obradovaće novi hit naslovi koji su ovog mjeseca stigli u Video klub, kome možete da pristupite preko EON mobilne aplikacije.

Sedma sezona serije Fear the walking dead od 19. oktobra biće dostupna u okviru u AMC kataloga.

Tedi (Džon Glover) ostvario je svoju viziju „kraja“ kada je detonirao nuklearne bojeve glave po čitavom Teksasu i sada je na preživjelima odluka o tome kako će izgledati novi „početak“. Neki će pronaći novu svrhu, a neki će se potpuno promijeniti čak i po cijenu njihovih najbližih.

Film Vještice je mračno-komična i dirljiva priča o siročetu (Džazir Bruno) koje odlazi da živi kod svoje bake u ruralnoj Alabami. Oni nailaze na lažno glamurozne ali zle veštice, zbog kojih baka pokušava da sakrije svog unuka u luksuzno primorsko odmaralište. Nažalost, vrhovna vještica (En Hatavej) okuplja svoje saradnice sa svih strana svijeta kako bi sprovele njen zlobni plan. Ovaj blokbaster možete da gledate od 21. novembra u HBO OD katalogu.

Džiu Džicu film od 22. novembra biće dostupan u Cinestar Premiere Plus katalogu. Svakih šest godina drevni red ekspertnih boraca mora da se sukobi sa vanzemaljcima i bori za planetu Zemlju, ali stvari se mijenjaju kada jedan od zemaljskih boraca Džejk (Alan Musi), odbija da se bori sa vođom vanzemaljaca.

Pogledajte šta vas još čeka u EON Video klubu od preko 8.500 filmskih, serijskih i dokumentarnih sadržaja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]