Uđite u 2022. godinu uz HBO, AMC i Cinestar Premiere planetarne hitove u Video klubu

Jedna od novogodišnjih odluka neka vam bude da svaki mjesec pogledate makar jedan kvalitetan film ili seriju. Mi vam zato preporučujemo najaktuelnije naslove u okviru našeg Video kluba svakog mjeseca, a u januaru ovo morate da pogledate!

Nova serija u okviru AMC kataloga The little drummer girl (Mala bubnjarka) zasnovana na istoimenom bestseleru, ujedno je i strastvena ljubavna priča i veoma uzbudljiv triler. Serija prikazuje svijet u kojem su granice između heroja i zlikovca, ali i između ljubavi i mržnje, opasno nejasne. U šestodjelnom mini-serijalu glavne uloge igraju fenomenalni Aleksandar Skarsgard, Majkl Šenon (The Shape of Water) Florens Pju (Lady Macbeth) i mnogi drugi.

Druga sezona nagrađivane HBO serije Euforija imaće premijeru 10. januara na HBO GO, a istog dana će prva epizoda biti emitovana i na HBO kanalu u 20 časova.  Glavnu ulogu igra američka glumica i pjevačica Zendaja koja tumači Ru Benet, tinejdžerku čiji život se dramatično mijenja kada upozna Džuls Von, transrodnu djevojku koja se doselila u grad. U novoj sezoni, usred isprepletenih života u gradiću Ist Hajlend, Ru mora da pronađe nadu dok traži ravnotežu između pritiska ljubavi, gubitka i zavisnosti.

U katalogu Cinestar Premiere Plus od 24. januara pogledajte blokbaster Vremenska petlja, u kojoj  vojni specijalac u penziji iznova proživljava jedan te isti dan, koji se uvijek završava njegovom brutalnom smrću od strane nepoznatih plaćenika ili prilikom bježanja od njih. Ispravljajući stvari, Roj može da postane najbolja verzija sebe – ako uspije da se spasi od ponovne smrti.

Uživajte u novogodišnjim praznicima uz otključane kanale i Video klub do 19.000 naslova!

Srećna Nova godina!

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]