Vrijeme je za bindžovanje! „Kljun“ i „Vreme zla“ od oktobra u Video klubu

Serija Kljun, prva serija iz regiona ikada koja će biti prikazana na festivalu u Kanu, biće dostupna od ponedjeljka 4. oktobra u okviru istoimenog bindž kataloga za 3.90 eura. Po scenariju Ljubice Luković i Matije Dragojevića, sina reditelja Srđana Dragojevića, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića kroz 10 epizoda serija donosi priču o mladoj i ambicioznoj detektivki Sonji Kljun, koja dobija zadatak da ode u Suboticu i istraži navodno samoubistvo.

Od 25. oktobra u okviru bindž kataloga Vreme zla, po cijeni od 6.50 eura, biće dostupna i serija Vreme zla, nastala po romanu Dobrice Ćosića. Radnja serije prati priču porodice Katić za vreme Drugog svjetskog rata u Beogradu, gdje se Bogdan Dragović (Goran Bogdan) vraća iz emigracije i pokušava da zarad sina Vladimira ponovo uspostavi veze sa Komunističkom partijom iz koje je izbačen.

Oba bindž kataloga možete da aktivirate preko MojTelemach portala, u Telemach prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra. Cijele sezone serija dostupne su za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge. Epoizode će, nakon emitiovanja, biće dostupne i u okviru kataloga Nova S Play.

Ne propustite ni novu sezonu serije Nasljednici, od 18. oktobra u katalogu HBO OD, čija radnja prati jednu od najbogatijih porodica Roj i njihove odnose, dok razmatraju svoje buduće poslovne poteze nakon odluke da se njihov otac povuče iz porodične firme.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 1800

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]