НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА


Како можам да станам корисник на услугата Total MIX?

Доколку сакате да станете корисник на Total MIX услугата потребно е да:
1. Контактирате со нашиот Контакт центар на 02 30 63 000 или
2. Пополнете on-line барање преку нашата интернет страна.

Koja e минималната договорна обврска за Total MIX?

Минималната договорна обврска за услугата Total MIX е 24 месеци.

Поддршка

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk