*Цената за бесплатна монтажа се однесува само за основниот ресивер.

  ЗАБРЗАЈТЕ ЈА ИСПОРАКАТА – НАРАЧАЈТЕ ПРЕКУ ИНТЕРНЕТ

  Лесно пребарувајте

  Лесно пребарувајте

  Разгледајте ги понудите за MIX пакетите и одберете што ви одговара за вашите потреби.

  Нарачајте

  Нарачајте

  Едноставно, нарачајте го избраниот MIX пакет.

  Ќе ве контактираме

  Ќе ве контактираме

  Total TV екипата ќе ве контактира по обработката на вашето барање.

  НАЈЧЕСТИ ПРАШАЊА


  Дали можам да активирам prepaid договор во рамки на Total MIX?

  Не, за жал во понуда на Total MIX не постојат prepaid пакети.

  Кои пакети имате во понуда на Total MIX?

  Во понуда се 3 пакети: Total MIX 5, Total MIX 10 и Total MIX 50. Total MIX 5 - интернет преку Wi-Fi до 5 Mb/s; Total MIX 10 - ADSL интернет до 10 Mb/s; Total MIX 50 - оптички интернет до 50 Mb/s.Во...

  Поддршка

  КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

  Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

  ПОБАРАЈТЕ НЕ

  Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

  ПОСЕТЕТЕ НЕ

  Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

  ПИШЕТЕ НИ

  Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk