Најнови вести

Новогодишен подарок: Ги отклучуваме сите канали!

Новогодишен подарок: Ги отклучуваме сите канали!

И оваа година, во тек на божиќните и новогодишните празници, ќе ги отклучиме сите канали од 15 декември до 15 јануари.

Третата сезона на "Убијците на татко ми", премиерно на ТОP канал од 12.11.

Третата сезона на "Убијците на татко ми", премиерно на ТОP канал од 12.11.

По многу успешната прва и втора сезона, екипата на најгледаната крими серија на нашите простори "Убијците на татко ми" повторно се враќа...

Нова српска серија "Жигосани во рекетот" на ТОП каналот на Тотал ТВ

Нова српска серија "Жигосани во рекетот" на ТОП каналот на Тотал ТВ

Почнуваме со премиерата на долгоочекуваната српска серија која ќе ви направи есента и зимата незаборавни!

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Завете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk