Измени во програмската шема кај Filmbox пакетот и FTA каналите

Во желба да ги унапредиме нашите Тотал ТВ услуги, од 19 Октомври во рамките на Filmbox пакетот ги менуваме позициите на каналите: Filmbox Premium HD, Filmbox Extra HD, Filmbox Stars, Filmbox Arthouse, DocuBox HD, FightBox HD, Fast&Fun Box HD, Gametoon HD, Fashionbox, 360 Tunebox, Erox и Eroxxx HD, кои од утре ќе можете да ги следите на позициите од 630 до 641.

Ја збогативме и понудата за уште 75 нови слободни сателитски (FTA) канали, а 52 FTA канали од утре ги менуваат досегашните позиции.

Новата програмска шема наскоро ќе биде достапна на нашиот сајт.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на [email protected]