Најнови вести

Сите Тотал ТВ пакети за само 1 денар месечно 

Сите Тотал ТВ пакети за само 1 денар месечно 

Одбери Тотал ТВ пакет со неверојатна цена од 1 денар месечно во првите 12 месеци, каде било во Ма�

Известување за зголемување на цена

Почитувани, Ве известуваме дека од 01.01.2024 година Тотал ТВ доо Скопје ќе ги корегира цените на услугата за 60 денари…

Тотал ТВ ќе ги пренесува натпреварите од Евролигата и во следните пет години

Тотал ТВ ќе ги пренесува натпреварите од Евролигата и во следните пет години

Претплатниците на услугите на Тотал ТВ ќе можат ексклузивно да ги следат натпреварите од најдобрата европска кошаркарска лига на каналите…

Забиј Тотал ТВ за цела сезона!

Забиј Тотал ТВ за цела сезона!

Оваа сезона само со Тотал ТВ гледај ја Евролигата, следи Формула 1 и Бундес лига. Забиј Тотал ТВ за цела…