Total TV е дел од United Grоup

Компанијата Total TV е дел од регионалната United Group која работи во шест земји од поранешна Југославија, а во нејзиниот состав се наоѓаaт и водечките телекомуникациски оператори: Telemach во Словенија, Босна и Херцеговина и Црна Гора, SBB е водечки провајдер за телевизија, интернет и телефонија во Србија и NetTV Plus, водечки провајдер за телекомуникациски услуги преку интернет. Дел од United Grоup е и United Media, која е сопственик на најгледаните спортски, филмски, детски и други Pay TV канали во регионот - Sport Кlub, Cinemania, Ultra, Mini Ultra, Лов и Риболов, N1 и Grand, како и CAS Media, најголемата агенција за продажба на рекламен простор на кабелските и сателитските канали во регионот.Водечки провајдер за телевизија, интернет и телефонија во Србија.

Водечки провајдер за единствени локални содржини за иселениците од просторите на поранешна Југославија.

Водечка сателитска платформа во регионот.

Водечки кабелски провајдер во Словенија, Босна и Херцеговина и Црна Гора.

Од март 2014 година, United Group е во мнозинска сопственост на KKR, водечка глобална инвестициска компанија.

“Тотал ТВ” д.o.o.

  • ЕДБ: 4057009503109
  • ЕМБC: 6517641
  • Кориснички центар: (02) 30 63 000