Зошто немам телетекст?

Ако во моментот го снема телетекстот од екранот, проблемот можете да го решите со едноставен рестарт на ресиверот. Доколку проблемот постои по рестартирањето, контактирајте го нашиот Контакт центар...

Дознајте повеќе

Зошто немам тон на телевизорот?

Доколку немате тон на вашиот ТВ приемник потребно е да проверите дали е исправен кабелот кој што ги поврзува вашиот сателитски приемник и вашиот телевизор. Потоа е потребно да се ресетира вашиот...

Дознајте повеќе

Дали сум обврзан да плаќам претплата за МТВ ако користам Total TV?

Како корисник на услугата Total TV ја плаќате само дистрибуцијата на каналите која ја вршиме ние, а од друга страна, радиодифузната такса е обврска на сите граѓани. Кога станува збор за Total TV,...

Дознајте повеќе

Зошто се затемнуваат одредени содржини на некои од каналите?

Кога ќе се појави одредена телевизиска станица која ги има откупено правата за територија на Македонија за емитување на одредени програмски содржини, законот не обврзува да ги затемниме сите преноси...

Дознајте повеќе

Kолку трае договорната обврска за договорот со Total TV, и дали по истек на договорниот период може да се обнови со добивање на некои погодности?

Postpaid корисници кои се имаат определено за користење на комплетна сателитска опрема го потпишуваат корисничкиот договор на 24 месеци на иницијална договорна обврска. По истекот на 24 месеци од...

Дознајте повеќе

Дали, и под кои услови, услугата Total TV може да се пресели на друга локација?

Total TV е мобилен вид услуга, можете да ја преселите на друга локација. Во тој случај, за монтажа на приемникот и антената на новата адреса еднократно се плаќа цената за монтажа.

Дознајте повеќе

Дали потписник на договорот мора да биде сопственикот на објектот?

Пописник на договорот не мора да биде сопственикот на објектот каде што ќе се инсталира опремата. Главен услов е лицето кое го потпишува договорот да има лична карта издадена на територијата на...

Дознајте повеќе

Дали Total TV можам да го користам и надвор од границите на Република Македонија?

Total TV можете да го користите секаде низ Европа и да станете дел од интернационалната сателитска платформа препознатлива по најсовремената технологија и врвната понуда на програми.

Дознајте повеќе

Како можам да станам корисник на Тotal TV?

За да станете корисник на нашата услуга потребно е да имате лична карта издадена на територијата на Македонија и да се пријавите на еден од следните начини: со јавување во нашиот Контакт Центар на...

Дознајте повеќе

Што е Тotal TV?

Total TV е водечки регионален сателитски провајдер кој овозможува следење на голем број најпопуларни домашни и странски ТВ канали во кој било дел од Македонија, без географски ограничувања поради...

Дознајте повеќе