Šta je D3GO?

D3GO je aplikacija koja omogućava pristup TV sadržajima preko različitih uređaja - bilo da se radi o PC ili Mac računaru, laptop računaru, tabletu, smart telefonu ili iPod Touch-u.

Pročitajte više

Da li je D3GO besplatan?

Da, za sve Total MIX korisnike D3GO usluga je besplatna u periodu trajanja inicijalne ugovorne obaveze (24 ili 12 meseci).

Pročitajte više

Kako se aktivira D3GO?

Da biste aktivirali D3GO uslugu potrebno je da kreirate korisničko ime i lozinku za Moj Total TV portal i nakon toga aktivirate uslugu na istom.

Pročitajte više

Ko može koristiti ovu uslugu?

D3GO usluga je dostupna svim korisnicima Total MIX paketa. D3GO aplikacija se može instalirati na maksimalno tri uređaja.

Pročitajte više

Koje su prednosti D3GO aplikacije?

Aplikacija pruža potpunu slobodu gledanja televizije na mobilnim uređajima i računarima. U prilici ste da pratite najpopularnije programe koje gledate i u okviru vašeg Total TV paketa.

Pročitajte više

Koje kanale mogu pratiti preko D3GO aplikacije?

Preko D3GO aplikacije možete da pratite najpopularnije programe koje gledate u okviru vašeg Total TV paketa. D3GO TV sadržaj možete da gledate i van Total TV mreže uz bilo koju internet konekciju,...

Pročitajte više

Na koliko uređaja mogu aktivirati D3GO, i kako mogu brisati već aktivne uređaje?

D3GO aplikacija se može instalirati na maksimalno tri uređaja. TV program možete u isto vreme gledati na sva tri uređaja. Na Moj Total TV portalu možete brisati aktivne uređaje i nakon toga...

Pročitajte više