Nicktoons od sada na Total TV

Kanal Nicktoons, omiljeni dječiji kanal za djecu od 4 do 10 godina, od danas je postao dio Telemach ponude. Ninja kornjače, Alvin i Nemirne vjeverice, Kuća Buka, The Casagrandes i Kung Fu Panda samo su neki od naslova iz široke ponude Nickelodeon serija. Na Nicktoonsu će se također premijerno prikazivati i nove animirane serije, poput Dorg van Dango, Ollie’s pack ili Lego Jurassic World.

Svake sedmice čeka vas trosatni serijski maraton, koji ovog vikenda donosi najbolje epizode Čudnovili roditelja (The Fairly Odd Parents), crtanog filma koji govori o porodici Timmy Turner.

Od ponedjeljka do petka od 20h gledajte duple epizode avantura Spužva Bob Skockani.

Djeca će Nicktoons moći da gledaju i na svom profilu u okviru EON Kids-a. Dogodovštine omiljenih junaka dostupne su u bilo kojem trenutku i u Nick+ dječijem katalogu u EON Video klubu, a roditelji mogu da budu sigurni da će njihovi mališani provoditi vrijeme uz kvalitetan i zabavan sadržaj.

Kanal Nicktoons je uveden umjesto TV kanala Comedy Central Extra, koji je donio odluku da prestaje sa emitovanjem programa na području cijelog regiona.

Na EON i D3 platformi TV kanal Nicktoons će biti dostupan na poziciji 132 od start paketa. Korisnici Total TV-a mogu da prate sadržaj i preko EON mobilne aplikacije, TV kanal Nicktoons se dodaje na poziciju 212 i bit će dostupan od TTV Start paketa.

Nicktoons koji djeca gledaju u skoro 90 miliona domova u 29 zemalja svijeta, u vlasništvu je vodećeg operatera zabavnih brendova Viacom CBS, kojem pripadaju i Nickelodeon i Nick Jr.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]