Prenosi utakmica Euroleague narednih pet godina na Telemach BH

Korisnici naših usluga će i narednih pet sezona uživati u praćenju elitne evropske klupske košarke. United Media, vodeća medijska kuća u jugoistočnoj Evropi i Euroleague Basketball, potpisali su novi petogodišnji ugovor.

Programi Sport kluba će biti mjesto okupljanja ljubitelja košarke jer će se ekskluzivni prijenosi dva najjača evropska klupska takmičenja, Euroleague (Turkish Airlines EuroLeague) i EuroCupa (7DAYS EuroCup), narednih pet sezona emitovati u Bosni i Hercegovini. Posebna pogodnost je ta što Sport Klub programe u HD rezoluciji mogu pratiti samo naši korisnici.

Najbolji košarkaški klubovi Evrope (Real Madrid, Barcelona, Anadolu Efes, Panathinaikos, Olympiakos…) i regiona (Cedevita Olimpija, Partizan, Crvena zvezda…) garancija su uzbudljivih utakmica u jednom od najpopularnijih sportova u Bosni i Hercegovini i svijetu.

“Nastojimo našim korisnicima obezbijediti što kvalitetnije programske sadržaje, među kojima su sigurno i vrhunska evropska košarkaška takmičenja. Vjerujem da će naši gledaoci sa posebnom pažnjom pratiti mečeve u kojima igraju Musa, Kamenjaš, Lazić, Alibegović, Gegić… ali i sve druge utakmice. Činjenica je da kod nas u Telemach BH košarka zauzima posebno mjesto, s obzirom da od 2018. kao generalni sponzor podržavamo KSBiH. Ovi dodatni sadržaji za naše korisnike, kojima i dalje nudimo veoma raznoliku ponudu različitih sportova, dodatna su potvrda našeg nastojanja da obezbijedimo najbolje korisničko iskustvo za sve korisnike Telemach BH“, rekao je Admir Drinić, generalni direktor naše kompanije.

Svi ljubitelji košarke mogu da prate sve utakmice Euroleague i EuroCupa bilo gdje u Bosni i Hercegovini, ukoliko se pretplate na neki od EON ili Total TV paketa.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]