Šta morate da pogledate ovog novembra u Video klubu?

Ljubitelje naučne fantastike i horora obradovat će novi hit naslovi koji su ovog mjeseca stigli u naš Video klub kome možete da pristupite preko EON mobilne aplikacije.

Sedma sezona serije Fear the walking dead od 19. oktobra bit će dostupna u okviru AMC kataloga.
Teddy (John Glover) ostvario je svoju viziju „kraja“ kada je detonirao nuklearne bojeve glave po čitavom Teksasu i sada je na preživjelima odluka o tome kako će izgledati novi „početak“. Neki će pronaći novu svrhu, a neki će se potpuno promijeniti čak i po cijenu njihovih najbližih.

Film Vještice je mračno-komična i dirljiva priča o siročetu (Bruno) koje odlazi da živi kod svoje bake u ruralnoj Alabami. Oni nailaze na lažno glamurozne ali zle vještice, zbog kojih baka pokušava da sakrije svog unuka u luksuzno primorsko odmaralište. Nažalost, vrhovna vještica (Anne Hathaway), okuplja svoje saradnice sa svih strana svijeta kako bi sprovele njen zlobni plan. Ovaj blockbuster možete da gledate od 21. novembra u HBO OD katalogu.

Jiu Jitsu film od 22. novembra bit će dostupan u CineStar Premiere Plus katalogu. Svakih šest godina drevni red ekspertnih boraca mora da se sukobi sa vanzemaljcima i bori za planetu Zemlju, ali stvari se mijenjaju kada jedan od zemaljskih boraca Jake (Alain Moussi), odbija da se bori sa vođom vanzemaljaca.

Pogledajte šta vas još čeka u EON Video klubu od preko 10.000 filmskih, serijskih i dokumentarnih sadržaja.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]