Vrijeme je za binge! Serije „Kljun“ i „Vreme zla“ od oktobra u Video klubu

Serija Kljun, Prvo ostvarenje iz regiona na Kanskom festivalu serija, bit će dostupna od ponedjeljka 4. oktobra u okviru istoimenog binge kataloga za 7,90 KM. Po scenariju Ljubice Luković i Matije Dragojevića, sina reditelja Srđana Dragojevića, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića kroz 10 epizoda serija donosi priču o mladoj i ambicioznoj detektivki Sonji Kljun, koja dobija zadatak da ode u Suboticu i istraži navodno samoubistvo.

Od 25. oktobra u okviru binge kataloga Vreme zla, po cijeni od 12,90 KM, bit će dostupna i serija Vreme zla, nastala po romanu Dobrice Ćosića. Radnja serije prati priču porodice Katić za vrijeme Drugog svjetskog rata u Beogradu, gdje se Bogdan Dragović (Goran Bogdan) vraća iz emigracije i pokušava da zbog sina Vladimira ponovo uspostavi veze sa Komunističkom partijom iz koje je izbačen.

Oba binge kataloga možete da aktivirate preko MojTELEMACH portala, u TELEMACH prodajnom mjestu ili pozivom Kontakt centra. Cijele sezone serija dostupne su za gledanje 30 dana od trenutka aktiviranja usluge. Epizode će, nakon emitiovanja, biti dostupne i u okviru kataloga Nova S Play.

Ne propustite ni novu sezonu serije Nasljeđe od 18. oktobra u katalogu HBO OD, čija radnja prati jednu od najbogatijih porodica Roy i njihove odnose, dok razmatraju svoje buduće poslovne poteze nakon odluke da se njihov otac povuče iz porodične firme.

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj 051 249 999 ili 1360

POSJETITE NAS

Posjetite naša prodajna mjesta, očekujemo vas.

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na [email protected]