Prva i B92 ostaju deo Total TV ponude. A stižu i tri nova kanala

Poštovani,

 

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da smo tokom današnjeg dana postigli sporazum sa rukovodstvom televizija Prva i B92, koji je u interesu naših korisnika. Obe televizije ostaju deo naše ponude, kao i sva tri kanala Prva Plus, Prva Kick i Prva World.

Pored toga, imamo još lepih vesti za vas. Od danas u našu ponudu stiže još tri nova TV kanala sa vrhunskim sadržajem – Nova Series i Grand Nostalgija u produkciji United Media, kao i Insta TV, koji su dostupni svim korisnicima.

Verujemo da ćete uživati u novim kanalima za celu porodicu, jer Nova Series na poziciji 13 donosi najpopularnije regionalne i domaće serije u HD formatu i Grand Nostalgija na poziciji 15 najpoznatije domaće muzičke formate.

Insta TV, prva interaktivna televizija u regionu, čiji je sadržaj namenjen pretežno mlađoj populaciji dostupan je na poziciji 17, takodje u HD formatu.

Kanali KCN nalaze se na pozicijama broj 57, 58 i 59.

Želimo da vam se zahvalimo na podršci koju ste nam pružili dok smo bili izloženi mnogobrojnim pritiscima, zbog čega sada imamo dodatan podstrek da vam pružimo još bolje korisničko iskustvo uz vrhunske usluge.

Hvala vam na ukazanom poverenju.

S poštovanjem,

Vaš Total TV

KONTAKTIRAJTE NAS

Tu smo za sva vaša pitanja i sugestije

POZOVITE NAS

Pozovite korisnički centar na broj +386 1 81 00 239

POSETITE NAS

Posetite nas! Uskoro…

PIŠITE NAM

Pošaljite nam mejl na [email protected]