*Цената за бесплатна монтажа се однесува само за основниот реcивер.                        

ДОДАДEТЕ И ДРУГИ ФАНТАСТИЧНИ СОДРЖИНИ

Одберете некој од дополнителните ТВ пакети и уживајте уште повеќе.

FILM BOX

Уживајте во премиерите на холивудските филмови, акциони филмови, серии, екстремни спортови и канали за возрасни.

+ Od 160 .00 денари месечно

CINESTAR TV PREMIERE HD

CineStar TV Premiere 1 и 2 ви даваат избор помеѓу најдобрите филмски и сериски содржини во HD резолуција – најголемите холивудски хитови, најатрактивните филмски наслови на европската кинематографија, ексклузивни емисии и одлични серии.

+ Od 190 .00 денари месечно

HBO

Една од најквалитетните светски продукции на филмови и серии. Гледајте ги веднаш по премиерата!

+ Od 190 .00 денари месечно

CLUB X

Уживајте во квалитетниот избор на програмата за возрасни како што се Brazzers TV и Hustler.

+ Od 124 .00 денари месечно

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на contact@totaltv.mk