Нова Акција: HBO и Cinemax бесплатно во првите 8 месеци

До 31.12.2020 година, Тотал ТВ на своите нови претплатници им овозможува по промотивна цена од 249 денари месечно во првите 8 месеци да следат преку 220 канали. Промотивната цена важи за претплатниците кои ќе одберат пакет Екстра или пакет Премиум. Во промотивниот период од првите 8 месеци, претплатниците бесплатно ќе ги следат и пакетите HBO и Cinemax. По завршувањето на промотивниот пакет, претплатниците продолжуваат да го следат избраниот пакет по редовна цена.
Сите нови претплатници ќе добијат поволност бесплатно да следат ТВ програми и преку ЕОНапликацијата, а бесплатно ќе ги добијат и 27 канал од Пинк пакетот.
Новата промоција на Тотал ТВ предвидува и бесплатна инсталација на опремата и бесплатно сервисирање.
Понудата на пакетите и каналите можете да ја погледнете тука.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Овде сме за сите ваши прашања и сугестии

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Јавете се во нашиот контакт центар на (02) 30 63 000

ПОСЕТЕТЕ НЕ

Посетете го нашиот изложбен салон, ве очекуваме.

ПИШЕТЕ НИ

Пратете ни е-маил на [email protected]